Σενάρια και φήμες

Έντονη ήταν η φημολογία για παραίτηση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Γ. Βουλγαράκη, λίγο μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Βουλγαράκης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης κάνει λόγο για επιχείρηση κατασυκοφάντησης και συμβόλαιο πολιτικής του εξόντωσης, αποφεύγοντας πάντως να ξεκαθαρίσει εάν προτίθεται να παραμείνει στη θέση του ή όχι.

Η επιστολή του κ. Βουλγαράκη έχει ως εξής:

src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
src=/upload_files/Image/Grafika
• • • Η επιχείρηση συκοφάντησης και πολιτικής μου εξόντωσης, μέσα από τερατώδη ψέματα, καλά κρατεί. Τη σκυτάλη, σήμερα, παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος έφτασε στο έσχατο σημείο ψεύδους και αμοραλισμού με το να 'αποκαλύπτει' στη Βουλή ότι δήθεν η σύζυγός μου εισέπραξε 300.000€» για συμβόλαιο της Μονής Βατοπεδίου.

Την ώρα που είναι σε όλους γνωστό ότι η συμβολαιογραφική αμοιβή στα συμβόλαια του Δημοσίου ή των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου παρακρατείται μεν από το συμβολαιογράφο, αποδίδεται δε εξ' ολοκλήρου στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, όπως σαφέστατα ο νόμος ορίζει.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι προκειμένου να υλοποιηθεί το συμβόλαιο πολιτικής μου εκτέλεσης, τα κέντρα που συντονίζουν τις λασπολογικές επιθέσεις εναντίον μου μετέρχονται όλων των μέσων.

Ας γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί ότι όσα ψεύδη και αν διοχετεύουν κανένα από αυτά δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ.

Πηγή: skai.gr