Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Σε Μόναχο και Βερολίνο ο Μητσοτάκης. Συναντήσεις με Μέρκελ και Σολτς

Σημαντικές επαφές με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Όλαφ Σολτς και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους θα έχει τον Ιούνιο στη Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η αρχή θα γίνει στο Μόναχο στις 6,7 και 8 Ioυνίου, οπότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συμμετάσχει στο Study Group του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς. Ο κλειστός κύκλος των συμμετεχόντων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ηγεσία του ΕΛΚ, - Βέμπερ, Ταγιάνι και Ντολ- τη γερμανίδα καγκελάριο τον καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξίσου σημαντικό αναμένεται να είναι και το δεύτερο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, αυτή τη φορά στο Βερολίνο, στις 26 και 27 Ιουνίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν κλείσει τα ραντεβού με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς, τον υπουργό Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ και τον υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ.

Τα κορυφαία στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης έχουν εκφράσει την επιθυμία να γνωρίσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ακούσουν από κοντά τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα. Άλλωστε η συγκυρία των συναντήσεων αυτών είναι καθοριστική. Δεν είναι τυχαίο, ότι την ακριβώς επόμενη ημέρα, ξεκινά η τελευταία Σύνοδος Κορυφής πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στις Βρυξέλλες και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και εταίρων για το αναπτυξιακό σχέδιο της μεταμνημονιακής περιόδου.

Πηγή: skai.gr