«Πρόσω ολοταχώς» για μεταρρυθμίσεις ο Καραμανλής

Ολοταχώς προς τις μεταρρυθμίσεις βαδίζει η κυβέρνηση, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από την Βουλή. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον υπουργό Εσωτερικών, το γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Αργύρη Καρρά, και τον υφυπουργό Πολιτισμού, Πέτρο Τατούλη, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκε και με τον κ. Αρσένη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, επανέλαβε ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές αποτελούν στρατηγική απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν καθώς όπως είπε «έχουν την συναίνεση του ελληνικού λαού». Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε γι` ακόμα μία φορά εμμέσως στα πρόσφατα ευρήματα του βαρόμετρου του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως το 70% των πολιτών είναι υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών, ενώ έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι υπέρ αυτών τάσσεται και το 55% των μελών του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος, τέλος, στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γεράσιμο Αρσένη, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει τίποτε ιδιαίτερο στη συνάντηση. «Τα πολιτικά μας ήθη δεν απαγορεύουν μια τέτοια συνάντηση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr