Πολλαπλά μηνύματα Αλογοσκούφη

Υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που ασκήθηκε κατά την πενταετή διακυβέρνηση της ΝΔ ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών διακυβέρνησης.

Ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει συνέχεια και συνέπεια για να υπάρχουν αποτελέσματα και πρόσθεσε ότι τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκαν ήπια μέτρα ενίσχυσης της φορολογικής βάσης, που – όπως είπε – "είχαν στόχο το μετριασμό των δημοσιονομικών αποκλίσεων χωρίς να επηρεαστούν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι φέρνουν το μεγαλύτερο μέρος των φορολογικών βαρών".

Ακόμα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε με έμφαση την ανάγκη ενίσχυσης των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της σπατάλης στις δημόσιες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Τέλος, ο κ. Αλογοσκούφης σημείωσε ότι η εκλογολογία θα πρέπει να σταματήσει γιατί βλάπτει την οικονομία.

Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση Τοπικής Οργάνωσης στην Κηφισιά.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η πρόωρη κάλπη δεν είναι η απάντηση στη διεθνή κρίση, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι εάν και ζητάει εκλογές, ουσιαστικά δε τις θέλει.

Τέλος, ο επίτιμος είπε ότι η ΝΔ έχει ακόμα δυόμισι χρόνια μπροστά της για να κυβερνήσει και ότι έχει αρχηγό, τον οποίο – όπως είπε – "δεν αμφισβητεί κανείς"
Πηγή: skai.gr