Κλείσιμο

Πελώνη σε ΣΚΑΪ 100,3 για lockdown: Φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά

Η αξιολόγηση των δεδομένων της πανδημίας και τα επόμενα βήματα που χρειάζονται, θα βρεθούν στο επίκεντρο της σύσκεψης που συγκάλεσε στις 13.30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Παύλο Τσίμα.

Η κ. Πελώνη τόνισε ότι καθώς ο πρωθυπουργός έλειπε χθες σε Κύπρο και Ισραήλ, σήμερα θα ενημερωθεί για την κατάσταση προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις, τις οποίες όπως είπε, θα δούμε μετά τη σύσκεψη.

Ανησυχία υπάρχει πάντα, φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά, τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος. Πρόσθεσε ότι κατανοεί την κόπωση που υπάρχει αλλά καθώς οι επόμενοι δύο μήνες είναι δύσκολοι, χρειάζεται υπομονή από όλους μέχρι την άνοιξη.

Σχετικά με τις δηλώσεις των ειδικών στα ΜΜΕ, τόνισε ότι χρειάζεται ενιαία φωνή και περισσότερη αυτοσυγκράτηση και όχι έκθεση υποκειμενικών απόψεων, οι οποίες προκαλούν σύγχυση στην κοινωνία.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία και τις επικρίσεις για συνωστισμό, τόνισε ότι οι εικόνες αδίκησαν την ουσία της περιοδείας. Όπως είπε ο πρωθυπουργός πήγε για συγκεκριμένο λόγο στην Ικαρία και είναι συνειδητή επιλογή να επισκέπτεται τα νησιά και τα χωριά της χώρας.

Πηγή: skai.gr