Μαρτίνο

Κακοκαιρία «Barbara»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα οδικά δίκτυα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αρχικά η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας έκλεισε ως τα Οινόφυτα και στη συνέχεια έως την Τραγάνα - Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων ως τις 11 το βράδυ - Άνοιξε η Αττική Οδός, ρίχνουν αλάτι από Ελευσίνα ως Μεταμόρφωση

Κλείσιμο

Πελώνη για Τσίπρα: Επαναλαμβάνει το ίδιο ποίημα για καταστροφή που δεν έρχεται

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από τη Μύκονο, πως το lockdown στο νησί είναι παράδειγμα παταγώδους αποτυχίας των κυβερνητικών χειρισμών.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα», τόνισε η κ. Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε επίσης τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ρωτώντας την αξιωματική αντιπολίτευση «πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή».

«Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη.

Πηγή: skai.gr