Πελώνη για εμβολιασμούς: Σε vertigo ο Τσίπρας – Ας σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες

"Είναι δύσκολο πλέον να παρακολουθήσουμε το vertigo του κ. Τσίπρα. Το πρωί μιλά για 'βούρδουλες' και 'τιμωρία' και το απόγευμα κάνει έκκληση υπέρ της τήρησης των μέτρων και του εμβολιασμού, ενώ επιμένει να κατηγορεί την κυβέρνηση για διχασμό. Aς σταματήσει να πατάει σε δύο βάρκες και ας απαντήσει ευθέως" επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκε κατά των προνομίων και των διώξεων. 

"Είναι  υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες ή όχι;" διερωτάται για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος.  

"Είναι υπέρ της επαναλειτουργίας κλειστών χώρων ψυχαγωγίας μόνο για εμβολιασμένους ή όχι;" προσθέτει. 

Όπως αναφέρει "εντέλει, τι εννοεί όταν κάνει έκκληση στους πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ζωής και της υγείας στα χέρια τους; Ότι είναι πλέον ζήτημα ατομικής ευθύνης, την επίκληση της οποίας κατήγγελε  από την αρχή της πανδημίας; Ας τοποθετηθεί ξεκάθαρα. Εκτός αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσει τον κ. Πολάκη".

"Υ.Γ:  Όσο για το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για την επιστήμη και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως να έπειθε κάποιους, αν δεν είχε αργήσει ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα στελέχη και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν" καταλήγει η Αριστοτελία Πελώνη. 
 

Πηγή: skai.gr