ΠΑΣΟΚ: Βάλτε επιτέλους τέλος στις φωτιές

Επιτέλους, βάλτε τέλος στις φωτιές, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι το αίτημα αυτό είναι αίτημα όλων των Ελλήνων, μια πάνδημη κραυγή απελπισίας, ύστερα από εννέα μέρες που οι πυρκαγιές μαίνονται.

Ο κ. Ραγκούσης διατύπωσε, με τη μορφή ερωτήματος, τρία γιατί: Γιατί αυτή η καταστροφή, γιατί αυτός ο αποσυντονισμός, γιατί αυτή η πρωτοφανής αποδιάρθρωση του κρατικού μηχανισμού.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή το απόγευμα ο Πρόεδρος του Κινήματος θα παρουσιάσει στην Ηλεία την πρότασή του για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη των πυρόπληκτων περιοχών, η οποία, όπως τόνισε ο κ. Ραγκούσης, θα επανοικοδομήσει την εμπιστοσύνη και θα ξαναφέρει το χαμόγελο στους Έλληνες. Και αντιπαρέβαλε το ελπιδοφόρο αύριο με το ζοφερό σήμερα.

Για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, τόνισε ο κ. Ραγκούσης, δεν αρκούν τα αυτονόητα και πρόσθεσε ότι θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε τα περισσότερα, διαβεβαιώνοντας ότι το Κίνημα διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και την αναγκαία ικανότητα για να το πετύχει αυτό.

Αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου για την αποκατάσταση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και για την αποδέσμευση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων και κονδυλίων που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή ΄Ένωση.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις εκλογές, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι η χώρα χρειάζεται δύο πράγματα: πρώτο, αλλαγή σελίδας και δεύτερο, πολιτική σταθερότητα. Και τα δύο, πρόσθεσε, διασφαλίζονται με ισχυρή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση για τα τηλεοπτικά ντιμπεϊτς, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι το κόμμα του επιμένει στις δύο τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών και μία μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου και Καραμανλή.

Ο κ. Ραγκούσης έθεσε και θέμα σχετικά με τις δημοσκοπήσεις. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι το θέμα των δημοσκοπήσεων κλείνει μόνο προσωρινά και θα ανοίξει και πάλι στις 17 Σεπτεμβρίου, διότι, όπως εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ, τότε, θα έχει αποδειχτεί ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συντελείται σήμερα στον ελληνικό λαό.
Πηγή: skai.gr