ΠΑΣΟΚ: Σχέδιο ανασυγκρότησης για πυρκαγιές

Στη σύνταξη σχεδίου ανασυγκρότησης, με ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο για κάθε περιοχή, προχωρά το ΠΑΣΟΚ μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως τόνισε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του κόμματος, τα συγκεκριμένα σχέδια, αλλά και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αποκατάσταση των πληγέντων αποτελούν κυβερνητική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε "εικονικά", αναξιόπιστα και ανεπαρκή τα μέτρα αποκατάστασης που εξήγγειλε η κυβέρνηση, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση της Χαλκιδικής.

Σχολιάζοντας την άφιξη των ρωσικών αεροπλάνων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για "παράσταση που μειώνει το κύρος της Ελλάδας", τονίζοντας ότι η κυβέρνηση τα ζήτησε καθυστερημένα.

Επίσης ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι σ΄ αυτή την εθνική δοκιμασία ο πρωθυπουργός είναι απών, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι πολώνει και οξύνει το πολιτικό κλίμα με επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ. "Πρόκειται, πρόσθεσε, για μια ιστορικά σταθερή αλαζονική, αυταρχική και διχαστική συμπεριφορά της Δεξιάς την οποία όμως καταδικάζει ο ελληνικός λαός".
Πηγή: skai.gr