Παπανδρέου: «Τέρμα η περίοδος χάριτος για την Κυβέρνηση»

Διπλό μήνυμα, προς την κυβέρνηση και το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της Τ.Ο. του Κινήματος και είχε συνομιλία με τα μέλη της. «Τελείωσε η παρατεταμένη περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση. Δεν έχουν άλλοθι, τα αστεία τελείωσαν», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήδη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. «Τους 6 μήνες που η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση, ανέφερε, πίσω από τα ωραία λόγια είδαμε το πραγματικό της πρόσωπο είδαμε τη σκληράδα της δεξιάς που γνωρίζαμε».
Απευθυνόμενος στο εσωτερικό του Κινήματος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να εκλείψουν τα φαινόμενα αλαζονείας που εμφανίσθηκαν στο παρελθόν, καθώς και για να λειτουργήσει ενιαία το ΠΑΣΟΚ.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε και το στίγμα της τακτικής που θα ακολουθήσει ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Θα υπερασπίσουμε τα κεκτημένα του λαού, αλλά θα δώσουμε και το νέο όραμα, τόνισε και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι νικηφόρες για το ΠΑΣΟΚ».
Πηγή: skai.gr