Παπανδρέου: «Όχι στα μικρομάγαζα μέσα στο κόμμα»

Νέο μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από το Περιφερειακό Συνέδριο στον Πειραιά. «Ενωμένοι θα αντισταθούμε στα ισχυρά συμφέροντα και τα κατεστημένα. Όχι στα μικρομάγαζα μέσα στο κόμμα» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και τάχθηκε υπέρ των διαφορετικών φωνών για μια ακόμη φορά, αλλά στα όργανα και όχι στα παράθυρα της τηλεόρασης.
Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες είναι μεν θεμιτές, αλλά δεν μπορούν να οδηγούν σε μικρά φέουδα, μικρομάγαζα και βιλαέτια, που αποδυναμώνουν το Κίνημα.
Τέλος, ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο» το έργο της ΝΔ και έκανε λόγο για κακή κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κώστα Καραμανλή.
«Ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας για `κατήφορους` και `μύθους` που καταρρέουν, φωτογραφίζει εαυτόν και αλλήλους στο κόμμα του», δήλωσε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος. «Αλλωστε - πρόσθεσε ο κ.Ρουσόπουλος- το κάνει και ρητά όταν ο ίδιος, για πρώτη φορά, αναγνωρίζει στο ΠΑΣΟΚ `μικρά φέουδα`, `μικρούς ή μεγαλύτερους μηχανισμούς`, `βιλαέτια` και κατακερματισμό σε `μικρά μαγαζάκια`».
Πηγή: skai.gr