Παπανδρέου: Ναι στη συναίνεση, αλλά με σχέδιο

"Ναι στη συναίνεση, αλλά με σχέδιο και στόχους για το λαό", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων. "Συναίνεση χωρίς σχέδιο -όπως ζητά ο κ. Καραμανλής- είναι απλώς 'λευκή' επιταγή να συνεχίζει την αδιέξοδη, άδικη και αναξιόπιστη πολιτική. Τέτοια 'λευκή' επιταγή εμείς δε δίνουμε", είπε ο κ. Παπανδρέου και κάλεσε την κυβέρνηση "να κάνει τόπο για να περάσει η Ελλάδα".

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι χωρίς αναπτυξιακό σχέδιο δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση, επανέλαβε τις προτάσεις του για την "πράσινη" ανάπτυξη, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της Ηπείρου. "Ας δώσουμε το λόγο στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει: ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία, έξοδο από την κρίση ή χρεοκοπία, αξιοπρεπή διαβίωση ή φτώχεια, ασφάλεια ή ανασφάλεια, προστασία του δημοσίου πλούτου ή ξεπούλημα και λεηλασία του, φόβος και υποταγή στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα ή ισχυρή και περήφανη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας", σημείωσε.

Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο κ. Παπανδρέου έκανε ιδιαίτερη αναφορά την Κωνσταντίνα Κούνεβα λέγοντας ότι τιμά τον αγώνα της και προσθέτοντας ότι το μήνυμά της είναι ότι "η γυναίκα πρώτη απολύεται και τελευταία προσλαμβάνεται"
Πηγή: skai.gr