Παπανδρέου και Καραμανλής με δημοσιογράφους

Τελευταία ημέρα σήμερα πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και της ΝΔ Κ.Καραμανλής συναντήθηκαν με τους δημοσιογράφους προς τους οποίους παρέθεσαν γεύμα και τους ευχαρίστησαν για τη συμβολή τους στην ενημέρωση των πολιτών κατά την προεκλογική περίοδο.
Το γεύμα του κ. Παπανδρέου δόθηκε στον Κεραμεικό και του κ. Καραμανλή στην Αίγλη στο Ζάππειο.
Και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί διετύπωσαν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα
Περιοδεία πρωθυπουργού στα Καμίνια
Ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης επισκέφθηκε σήμερα την εκλογική του περιφέρεια και συγκεκριμένα στην Κεντρική Πλατεία των Καμινίων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να επισκεφθεί πολλά καταστήματα στην πλατεία και τους γύρω δρόμους.
Ο κ. Σημίτης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στα Καμίνια και στη συνέχεια ήπιε ένα ποτήρι κρασί σε ταβέρνα της πόλης με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Α‹ και Β‹ Πειραιά.
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι στις εκλογές της Κυριακής «θα αποφασίσουμε για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη, για την οικονομία μας, αν θα αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, αν θα έχουμε περισσότερο κοινωνικό κράτος».
Ο κ. Σημίτης αναφέρθηκε στα όσα έχουν επιτευχθεί την παρελθούσα οκταετία και διατύπωσε την πεποίθησή του ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τη γνώση,
την πείρα και την ικανότητα να πετύχει και στη νέα φάση της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, για μια Ελλάδα πιο δυνατή».

Ο Τσοβόλας επισκέφθηκε το Περιστέρι

Επίσκεψη στο Περιστέρι πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας.
Ο κ. Τσοβόλας δήλωσε ότι το ΔΗΚΚΙ δεν παρασύρθηκε από οξύτητες και θέλησε να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της πολιτικής, ακόμη και στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στην αναβάθμιση των θεσμών και των κομμάτων.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη συμβολή τους στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, αλλά παράλληλα διαμαρτυρήθηκε γιατί χθες σε δύο τηλεοπτικά δίκτυα στα οποία οργανώθηκαν συζητήσεις δεν είχε προσκληθεί εκπρόσωπος του κόμματός του.
«Εμείς, με χαμόγελο, κοιτάμε μπροστά και αγωνιζόμαστε ώστε το μέλλον να ανήκει σε όλους τους νέους ανθρώπους και όχι στους λίγους»,
συμπλήρωσε ο κ. Τσοβόλας.
Πηγή: skai.gr