Παπανδρέου: «Η κυβέρνηση διασύρει καθημερινά τη χώρα»

Πρόωρες εκλογές προέβλεψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι ο τρίτος και τελευταίος της κυβέρνησης της ΝΔ». «Κάθε λίγο η κυβέρνηση θυμάται τις εκλογές και όσο πιο γρήγορα γίνουν, τόσο καλύτερα για τη χώρα».
Ακόμα ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για πολιτική και ηθική κρίση και τόνισε ότι κανένας δεν δέχεται το διασυρμό της χώρας από την κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, «δημιουργεί σκάνδαλα και προβλήματα ενώ απαξιώνει τους θεσμούς».
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και επιζήμια για τον τόπο, ενώ η Ελλάδα της περηφάνειας, όπως ανέφερε, σήμερα λοιδορείται. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τα φαινόμενα της διαφθοράς τα οποία, όπως υπογράμμισε δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν αφού δημιουργούνται από την ίδια κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είπε, δεν έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τη διαφθορά αφού είναι μέρος του προβλήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επίσης, άσκησε κριτική για τα θέματα της απογραφής της οικονομίας και της Παιδείας, ενώ έκανε λόγο για αναξιοπιστία αφού, όπως ανέφερε, άλλα είχαν υποσχεθεί και άλλα κάνουν. Η Ελλάδα αδικείται, αξίζει καλύτερα και έχει άλλο δρόμο που θα τον επιλέξει στις εκλογές, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου. «Οσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».
Πηγή: skai.gr