Κλείσιμο

Π. Καμάς: Ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη

«Υπάρχει μία διακριτή γραμμή με τη ΝΔ, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Πιστεύω ότι ο πολιτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πάντα καθαρός, ήρεμος, έχουμε τα πολιτικά στοιχεία της υπεροχής. Από εκεί και πέρα ο καθένας όταν μιλάει εκθέτει τον προσωπικό του χαρακτήρα, έχει την προσωπική του άποψη, το προσωπικό του στιλ».
«Δεν έχω την αίσθηση ότι η νεολαία ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ή χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα αυτό που λέμε «ξύλινη κομματική γλώσσα». Εξάλλου μεγαλύτερη σημασία δεν έχει τι λένε διάφοροι τρίτοι παρατηρητές για την νεολαία ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό κόσμο».
ΔΗΜ: Δεν είναι τρίτος παρατηρητής ο κύριος Πάγκαλος!
ΚΑΜ.: Ο κύριος Πάγκαλος έχει μία σεβαστή άποψη και αντίληψη, έχει συγκεκριμένη πολιτική ευθύνη αυτή την στιγμή μπορεί να πει την προτροπή του, αυτό που έχει σημασία είναι τι βλέπουν οι ίδιοι οι νέοι, αν μια οργάνωση εμπνέει ή δεν εμπνέει και αυτό έχει σημασία και εγώ εκτιμώ ότι η νεολαία ΠΑΣΟΚ εμπνέει στην παρούσα φάση και το λέω ότι δε χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα, αυτό είναι σαφές.
«Οι προτροπές και οι συμβουλές είναι καλές πάντοτε αλλά και ο δικός μας ρόλος είναι αυτόνομος και οι αποφάσεις δικές μας».
«Εκτιμώ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει όλα τα στοιχεία της πολιτικής υπεροχής απέναντι στη ΝΔ, έχει σαφές πολιτικό πρόγραμμα, μπορεί να αποκτήσει και σαφές προβάδισμα εκλογικό, αρκεί η εκλογική αναμέτρηση ακριβώς να είναι πάνω στα πολιτικά προβλήματα και στις λύσεις τις οποίες προτείνει ο καθένας στον ελληνικό λαό. Τα πράγματα νομίζω ότι θα πάνε καλά».
Πηγή: skai.gr