Οργή στη ΝΔ για τον Νίκο Ξυδάκη – Η φράση για «κ@λοδεξιούς της ΕΡΕ» (audio)

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ηχητικό απόσπασμα που μετέδωσε το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης ακούγεται να χαρακτηρίζει τα σημερινά στελέχη της ΝΔ «κωλοδεξιούς της ΕΡΕ».

Ειδικότερα, στο απόσπασμα εξηγεί ότι ο Φιλελευθερισμός έχει ενταχθεί εδώ και δεκαετίες στην ατζέντα της Αριστεράς, καθώς έχει εγκαταλειφθεί από τη Δεξιά και προσθέτει ότι πάντα η Αριστερά στο λόγο υπέρ ελευθερίας είναι φιλελεύθερη.

«Αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κωλοδεξιοί είναι, ΕΡΕ είναι», σημειώνει.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η ΝΔ τονίζοντας ότι από τα ακραία και προσβλητικά λόγια του πρώην αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, αναδύεται τοξικότητα, μίσος, εμφυλιοπολεμικό κλίμα και «ο πολιτικός "πολιτισμός"» του.

«Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ξυδάκης αποτελούν ντροπή. Είναι ντροπή η τοξικότητα, το μίσος, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο πολιτικός "πολιτισμός" που αναδύεται από τα λόγια του πρώην Αναπλ. Υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ.  Ας τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας!», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: skai.gr