Οικονόμου: Ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία ή την πατρίδα, μόνο για τον εαυτό του

«Είναι προφανές, και στον πλέον καλόπιστο πολίτη, ότι όσα λέει και κάνει ο κ. Τσίπρας τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ως αποκλειστική τους στόχευση τη διασφάλιση της παραμονής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως υπό την προοπτική μιας νέας ήττας στις επόμενες εκλογές», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Άρτα.
 
«Μόνος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -γεγονός μη σύνηθες σε ανοιχτά και δημοκρατικά κόμματα της Δύσης- ανταγωνίζεται τον εαυτό του και μεριμνά μόνο για αυτόν. Προσπαθώντας να μετριάσει την ολοφάνερη αγωνία του για την ανταπόκριση των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί απεγνωσμένα να διχάσει και να πολώσει με ψεύδη και υπερβολές. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει η κοινωνία, δεν τον ενδιαφέρουν οι επιχειρήσεις, δεν τον ενδιαφέρει η πατρίδα. Μόνο το κόμμα κι ο εαυτός του», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή στις 1.000 κάλπες που στήνονται σε όλη τη χώρα, απηύθυνε νωρίτερα από την Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας.

 «Δεν είναι απλά μια εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

    Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τους «λογαριασμούς της ΔΕΗ που γονατίζουν τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, για πρωτοφανή ακρίβεια που αναγκάζει τους πολίτες, να μην μπορούν να μπουν στα σούπερ μάρκετ να αγοράσουν προϊόντα βασικής κατανάλωσης», και τόνισε:  «Οφείλουμε όλοι να δώσουμε μία απάντηση σε αυτή τη σκοτεινή πραγματικότητα που ζούμε εδώ και ένα χρόνο, να δώσουμε μήνυμα ανατροπής αυτής της πραγματικότητας, μήνυμα στήριξης της κοινωνίας. Θέλουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής να πάει από άκρη σε άκρη. Βάζουμε τον πήχη στο να ξαναγυρίσει η ελπίδα, να σταματήσουν οι κοινωνικές ανισότητες, να στηριχθεί ο εργαζόμενος, ο μικρομεσαίος- επισκεπτόμενος πολλά μαγαζιά πολλές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, ο μικρομεσαίος, βρίσκεται μπροστά στο φάσμα του λουκέτου.

Πηγή: skai.gr