Οικονόμου για «έκτακτο επίδομα Πάσχα»: Θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα του προϋπολογισμού

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δημοσιονομικό περιθώριο, κάθε δυνατότητα που δίνει ο προϋπολογισμός για να προχωρήσει σε στοχευμένες παρεμβάσεις για τους ανθρώπους που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από τους υπόλοιπους, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι». 

Στο ερώτημα εάν τίθεται εν αμφιβόλω το λεγόμενο «έκτακτο επίδομα Πάσχα», επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, εξετάζει και μετρά τον τρόπο, το εύρος και το μέγεθος των παρεμβάσεων «και όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προβούμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις, πάντως σε χρόνο έγκαιρο, έτσι ώστε ο κόσμος να ξέρει τι έχει να περιμένει και ποιος κόσμος».

«Θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα που έχει ο προϋπολογισμός. Καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει  κόσμος που τα βγάζει πέρα πάρα πολύ δύσκολα, δοκιμάζονται οι αντοχές του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας. Από την άλλη, η κυβέρνηση οφείλει με σοβαρότητα, αξιοπιστία να αξιοποιεί κάθε εργαλείο που έχει στα χέρια της», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: skai.gr