Ο Θεοδωράκης αποχαιρετά τον Αμυρά και καλωσορίζει την Αντιγόνη Λυμπεράκη

ΑΠΕ
Επικροτώντας δημόσια την επιλογή του Γιώργου Αμυρά, να παραδώσει την έδρα του, εφόσον εγκατέλειψε την παράταξη, αποχαιρέτησε τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω twitter, σχολιάζοντας ότι επιτέλους βρέθηκε κάποιος που να πράξει το αυτονόητο.

«Επιτέλους, να και ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει και πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του κινήματος μας στη Β' Αθηνών. 

Αναφέρει στην ανάρτησή του ο κος Θεοδωράκης αμέσως μετά την επίσημη παραίτηση του Γιώργου Αμυρά από το βουλευτικό αξίωμα.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, έσπευσε  μέσω της ανάρτησης του, να καλωσορίσει στους κόλπους του Ποταμιού, την Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη 
«Μια αστραπή η ζωή μας...μα προλαβαίνουμε» που έλεγε ο «παππούς» μας ο Καζαντζάκης, συνεχίζει στο σχόλιο του ο κ. Θεοδωράκης.
  
Λίγο αργότερα, ακολούθησε και η τοποθέτηση της κας Λυμπεράκη η οποία εξέφρασε πως η καθυστερημένη παραίτηση του Γιώργο Αμυρά διορθώνει μια αδικία. 

"Οι πολίτες της Β’ Αθήνας που ψήφισαν το Ποτάμι μπορούν τώρα να αποκτήσουν ξανά εκπροσώπηση στην Βουλή. Οφείλω λοιπόν να βάλω σε δεύτερη μοίρα προσωπικές επιδιώξεις και προγραμματισμούς. Σε μια συγκυρία που επανακάμπτει ο διχαστικός και στείρος δικομματισμός, έχει σημασία να ακούγεται καθαρά η ψύχραιμη φωνή που ήταν και είναι το Ποτάμι. Τόνισε

"Διακόπτω την ενασχόλησή μου ως Γενική Διευθύντρια της SolidarityNow σε κρίσιμη στιγμή για το προσφυγικό. Την οπτική των ευάλωτων - είτε είναι πρόσφυγες, είτε νέοι που ψάχνουν δουλειά, είτε γυναίκες που αγωνιούν να ταιριάσουν τους πολλαπλούς ρόλους τους - δεν θα την ξεχάσω από τα έδρανα της Βουλής.

Το Ποτάμι είναι το διαφορετικό στην πολιτική. Ως βουλευτής του Ποταμιού, έστω για τους τελευταίους μήνες αυτής της Βουλής, θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω ότι, τουλάχιστον στο δικό μας πολιτικό Κίνημα, εννοούμε αυτά που λέμε." Κατέληξε.
Πηγή: skai.gr