Ο τέως ΓΓ. Πολιτικής Προστασίας Καπάκης υποψήφιος δήμαρχος Άνδρου

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Άνδρου ανακοίνωσε την Τετάρτη ο τέως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης στη σκιά της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με 99 νεκρούς των μηνύσεων των οικογενειών των θυμάτων και της εν εξελίξει έρευνας της Δικαιοσύνης.

Σε μια ανακοίνωση στο ιστολόγιό του, διαπιστώνει πως «η μόνη αρμόδια από το Σύνταγμα και τους νόμους για να εξετάσει την υπόθεση και να αναζητήσει τις τυχόν ευθύνες είναι η Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας, όπως όλοι οφείλουμε, έχω θέσει τον εαυτό μου.»

Ο κ. Καπάκης κάνει λόγο για «αυτόκλητους μιντιακούς και μη "δικαστές"» αναφέροντας πως «η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους σας από τότε που ήμουν πολύ νέος, όπως γνωστή είναι και η κοινωνική μου συνεισφορά».

«Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρωτεύει και έχει απόλυτα ανάγκη ο τόπος, είναι η προσπάθεια και η συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Άνδρου που καθημερινώς οξύνονται, στην οποία και είμαι απόλυτα προσηλωμένος από όποια θέση έχω ταχθεί να υπηρετώ» προσθέτει. 

«Με την δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, βασισμένη στις πρωτοβουλίες, τη συνεννόηση και τη συνεργασία ΟΛΩΝ, σας ζητώ να με στηρίξετε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καπάκης.