«Ο πρωθυπουργός στηρίζει τους υπουργούς του»

Να κλείσει το θέμα σχετικά με την πρόσφατη αντιπαράθεση των υπουργών Αμυνας και ΠΕΧΩΔΕ θέλησε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο». Απαντώντας σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι δε μεταφέρει τα αισθήματα του πρωθυπουργού στην αίθουσα ενημέρωσης.
Σε ερώτηση «αν η αντιπαράθεση των δυο υπουργών οφείλεται σε πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών για τη ΝΔ», ο κ. Αντώναρος απάντησε «ας μην προδικάζουμε το αποτέλεσμα και ας αφήσουμε τους πολίτες να ασκήσουν το δικαίωμά τους ανενόχλητοι».
Σε ερώτηση αν θα γίνει ανασχηματισμός, ο κ. Αντώναρος απάντησε «ο ανασχηματισμός δεν ανακοινώνεται, αποτελεί συνταγματική προνομία του πρωθυπουργού».
Τέλος, ο κ. Αντώναρος ανέφερε ότι ο κ. Καραμανλής επικοινωνεί τακτικά με όλους τους υπουργούς και όλους τους συνεργάτες του, καθώς και ότι στηρίζει όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Στο μεταξύ, αποστάσεις από τη φράση της υπουργού Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς ότι «η κυβέρνηση δε μασάει» κράτησε ο γραμματέας της ΝΔ. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαγορίτης είπε χαρακτηριστικά «δε χρησιμοποιώ αυτή τη φράση».
Πηγή: skai.gr