Νέες αποκαλύψεις για τον Νίκο Παππά - ΝΔ: Χρειάστηκαν 376 λέξεις για να μην απαντήσει

Νέες αποκαλύψεις για τον Νίκο Παππά, ο οποίος εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της προσπάθειας δημιουργίας καναλιού από τον Χρήστο Καλογρίτσα, με χρηματοδότηση της λιβανέζικης εταιρείας CCC.

Συμφώνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο  κ. Παππάς εμφανίζεται να συναντά τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου στην Κύπρο, στις 21 Μαΐου του 2016, την ίδια μέρα, κατά την οποία συναντήθηκε και με τον Σάμπυ Μιωνή. 

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ καλεί τον κ. Τσίπρα να  εξηγήσει στους πολίτες τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και "δεξί του χέρι", στην Κύπρο μαζί με τον  "βασιλιά των offshore" κ. Αρτεμίου. 

Απαντώντας ο Νικος Παππάς βάζει στο κάδρο της διαρροής των φωτογραφιών τον Σάμπυ Μιωνή. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, η επίσκεψή του στην Κύπρο, δεν έχει προφανώς κάτι μεμπτό. 

Το μεμπτό, αναφέρει ο πρώην υπουργός,  είναι η φυσική μου παρακολούθηση από αγνώστους και η παράνομη ηχογράφησή μου από τον κ. Μιωνή στο ίδιο μέρος. Όπως αποδείχθηκε, ο κ. Μιωνής είχε στήσει ολόκληρο σύστημα παγίδευσης και παρακολούθησης. 

Σχολιάζοντας την απάντηση Παππα η ΝΔ αναφέρει πως "χρειάστηκαν 376 λέξεις για να μην απαντήσει ο κ. Παππάς τι δουλειά είχε στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου.
Η κυβέρνηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εφόσον το θέμα Παππά έρθει στη Βουλή" καταλήγει το κομμα. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Αθηνών διεξάγει έρευνα για το ηχητικό Παππά-Μιωνή, ενώ στη δικαιοσύνη εκκρεμεί και η υπόθεση των 3 εκ. που κατέληξαν στον Χρήστο Καλογρίτσα. 

Πηγή: skai.gr