Νέα δήλωση Μητσοτάκη για την «τηλε-λάσπη»

Τη συνέχιση της ενορχηστρωμένης συκοφαντικής εκστρατείας εναντίον του από τον κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με την πλήρη στήριξη του τηλεοπτικού σταθμού Alter και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» καταγγέλλει με σημερινή δήλωση του ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«Δεκατρία χρόνια μετά ανακυκλώνει όλη τη λάσπη της περιόδου 1989-1993-περιόδου μεγάλης πολιτικής έντασης-επαναλαμβάνοντας τις ίδιες συκοφαντίες» τονίζει ο κ.Μητσοτάκης και προσθέτει « και αγνοεί προκλητικά και τη Δικαστική έρευνα που έγινε για όλα τα θέματα που θίγει αλλά και τις ομόφωνες αποφάσεις της Δικαιοσύνης την οποία δεν διστάζει όταν το χρειάζεται να περιυβρίζει».
Σε άλλο σημείο της δήλωσης του τονίζει πως «σε ό,τι αφορά στην ηθική μου αποκατάσταση η Δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω θα αποφανθεί και πάλι, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Είναι όμως προφανές ότι πέραν της προσβολής του προσώπου μου δημιουργούνται προβλήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας και ότι πέραν των αδιαμφισβήτητων οικονομικών ωφελημάτων πιθανότατα κάποιοι άλλοι, για ανομολόγητους λόγους κινούν τα νήματα της σκευωρίας».
Πηγή: skai.gr