ΝΔ: Συναλλαγή Τσίπρα - Παναγόπουλου για να γίνει «αθάνατη»

Για «ωμή συναλλαγή» του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις διακοπές που έκανε στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που θέλει τον πρωθυπουργό να προωθεί την σύζυγο Κατερίνα Παναγοπούλου στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Εκτός από πρωθυπουργική σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων […] ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Με λίγα λόγια λόγια ‘μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη’», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ήδη στείλει στην ΔΟΕ επιστολή αναφορικά με την τοποθέτηση Παναγοπούλου στην επιτροπή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΔΟΕ αυτή την στιγμή η Ελλάδα δεν διαθέτει εκπρόσωπο ανάμεσα στα ενεργά μέλη. Στην λίστα των επίτιμων μελών περιλαμβάνονται ο Λάμπης Νικολάου και ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σε δηλώσεις της την Δευτέρα η κ. Παναγοπούλου είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην παραχώρηση του σκάφους στην πρωθυπουργική οικογένεια, η οποία παραθέρισε στο Ιόνιο Πέλαγος στον απόηχο της τραγωδίας στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί
τον πρωθυπουργό πως δεν έχει όρια στην «υποκρισία» και την «ξιπασιά», αναφέροντας αιχμηρά πως ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να κρυφτεί στο σκάφος την ώρα που η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ΝΔ συνδέει άρρηκτα τις φοροελαφρύνσεις και τις παροχές που εξήγγειλε χθες στο Ζάπειο ο κ. Τσίπρας με απόπειρα αντιπερισπασμού, ενόψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών.

«Τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του», αναφέρει η ΝΔ, υποστηρίζοντας πως πλέον έχουν παρέλθει οι εποχές που οι πολίτες θα μπορούσαν να πιστέψουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: skai.gr