Κλείσιμο

ΝΔ: Η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο

Η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο λέει η ΝΔ σε ανακοίνωση της, με αφορμή την τελευταία δράση του Ρουβίκωνα αλλά και το τραγικό επεισόδιο στου Φιλοπάππου.

Σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει πως η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο και ότι η βία είναι μια, ανεξαρτήτως της υπογραφής της.

Το Γραφείο Τύπο της ΝΔ αναφέρει τέλος ότι η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να μην την εμποδίζει με την ανικανότητα και την αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη της ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.


«Η Νέα Δημοκρατία το επισημαίνει από καιρό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης: Με δική της αποκλειστική ευθύνη η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή των κυβερνώντων και δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμη και ζωές. Φτάνει πια. Για όσο χρόνο απομένει μέχρι τις εκλογές αφήστε έστω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Γιατί αυτό που την εμποδίζει είναι η ανικανότητα και η αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΝΔ