ΝΔ για Βαξεβάνη: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φιμώνει την αντιπολίτευση

«Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ποινικοποιεί και να φιμώνει την φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Θεοδωρικάκος, διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, με αφορμή τη μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη σε βάρος της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη.

Συμπλήρωσε πως η κυρία Ζαχαράκη δεν είπε τίποτα διαφορετικό από την επίσημη θέση της ΝΔ. «Μήπως να έρθουν τότε να μας συλλάβουν όλους;» διερωτήθηκε ο κ Θεοδωρικάκος.

Υπογράμμισε πως όσο πιο αυταρχική και αλαζονική γίνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο περισσότερο θα συντριβεί στις εκλογές με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Σημειώνεται ότι αφορμή για τη μήνυση του κ Βαξεβάνη αποτέλεσε η πρόσφατη αναφορά της κας Ζαχαράκη σε τηλεοπτική συζήτηση ότι ο εκδότης «είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη».

Ο κ Βαξεβάνης στη μήνυση που κατέθεσε ζήτησε τη σύλληψη της κας Ζαχαράκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Η Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία μας αν την αναζητείτε» δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.



Πηγή: skai.gr