ΝΔ για τα νέα επεισόδια στα Εξάρχεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου» δηλώνει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη νέα νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια.

«Τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των “συλλογικοτήτων” στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη» αναφέρει δε ο κ. Χαρακόπουλος σε δήλωσή του.

«Το κράτος των Εξαρχείων εξακολουθεί να βρίσκεται -ως φαίνεται- εκτός κάθε κρατικής δικαιοδοσίας, αφημένο στις διαθέσεις κάθε παράνομου στοιχείου καθώς και οργανωμένων τραμπούκων» τονίζει ο βουλευτής.

«Για την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, όλα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη περιοχή συνιστούν μια κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου. Η ελληνική κοινωνία, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθεί με αυτήν την κατάσταση. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι, ως Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις» καταλήγει.
Πηγή: skai.gr