Μπίζνες για ψήφους

Σφοδρή επίθεση κατά του δικομματισμού εξαπέλυσε τη Δευτέρα, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η γενική γραμματέας της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε το ΚΚΕ στο πλαίσιο της ΔΕΘ, η κ. Παπαρήγα ανάφερε ότι οι εξαγγελίες των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων δεν ανακουφίζουν τον εργαζόμενο.

Πρόκειται για μπίζνες για ψήφους πρόσθεσε.

Στο μέλλον το μάρμαρο θα το πληρώσει ο λαός ανάφερε η κ. Παπαρήγα. Παράλληλα, τόνισε ότι παροχές για το λαό είναι η κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και στα σχολικά είδη.

 

Παροχές εννοούμε, υπογράμμισε η γγ. του ΚΚΕ, τη σταθερή δουλειά, τους ανθρώπινους μισθούς, τη δωρεάν παιδεία και υγεία.

Οι διαφορές μας με τα δύο μεγάλα κόμματα είναι η ταξική πολιτική των επιλογών τους τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αλέκα Παπαρήγα, τη Δευτέρα το πρωί συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΘ.

Όσον αφορά το κύριο θέμα της συνέντευξης Τύπου, την εξωτερική πολιτική, η γγ. του ΚΚΕ τόνισε ότι η εξωτερική πολιτική είναι συνέχεια της εσωτερικής πολιτικής.

Σε συνθήκες διεθνοποίησης είμαστε υπέρ της συνεργασίας, στη βάση του κάθε λαός να αντιμετωπίζει τι θέλει, ποιοι είναι οι εχθροί του, να υπάρχει σεβασμός των συνόρων, κ.ά δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

Μπιζνες για ψηφους χαρακτηρισε η Αλεκα Παπαρηγα τις παροχες τις οποιες ανακοινωνουν και τα δυο μεγαλα κομματα

Η γγ. του ΚΚΕ έκανε δε λόγο για εκχώρηση κυριαχικών δικαιωματων από τα δύο μεγάλα κόμματα, η οποία γίνεται συνειδητά γιατί αυτό συμφέρει την αστική τάξη.

Πρόσθεσε δε, πως η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν είναι θέμα εθνικής προδοσίας, αλλά αντανακλά τις ανάγκες του διεθνισμού του κεφαλαίου απέναντι στο διεθνισμό των λαών.

Πηγή: skai.gr