Κλείσιμο

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ιδεολογική αγκύλωση με τα Εξάρχεια (Video)

Για τις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια από την αστυνομία μίλησε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

Εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία για τα Εξάρχεια προκειμένου να μην δυσαρεστήσει έναν κόσμο που ήθελε να έχει στο κόμμα.

«Καταλαβαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μία πολιτική αδυναμία γιατί ακόμη και οι λίγοι, δεν είναι πολλοί που κάνουν όλες αυτές τις καταστάσεις στα Εξάρχεια, τους ήθελε να είναι κοντά του και γι’ αυτό δεν ενεργούσε. Ήταν μία παγωμένη δύναμη. Ήταν κυβέρνηση αλλά είχε αυτή την ιδεολογική αγκύλωση και δεν μπορούσε να κάνει κάτι», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα ρωτήθηκε και για το «κανόνι» της Thomas Cook, το οποίο εκτιμά ότι δεν συνδέεται με το Brexit. «Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι του χρόνου η τρύπα, όχι η ζημιά που δημιουργείται τώρα, αλλά η τρύπα που δημιουργείται στον τουρισμό θα κλείσει από τους ανταγωνιστές της Thomas Cook. Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί η Thomas Cook ήταν μία καλά οργανωμένη επιχείρηση αλλά θα ήταν καλό να δούμε ποιος θα την αγοράσει την επιχείρηση. Δηλαδή τα καλά στοιχεία της επιχείρησης λογικά δεν θα πάνε χαμένα. Θα αγοραστούν από τους ανταγωνιστές. Πάντως δείχνει το πόσο μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Δηλαδή μεγαλώνουν. Δεν τους ξέρω με απόλυτη ακρίβεια. Νομίζω ότι ήταν το θέμα ότι μεγάλωσε χωρίς να έχει καλή οργάνωση, είχε πήλινα πόδια», τόνισε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. 
 

Πηγή: skai.gr