Μητσοτάκης: Χρειάζεται τουλάχιστον ένα debate των υποψηφίων

Την ανάγκη διεξαγωγής τουλάχιστον μίας δημόσιας συζήτησης υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισήμανε ότι πρόκειται για υποχρέωση των υποψήφιων προέδρων της Ν.Δ. αλλά και δικαίωμα των πολιτών ώστε να αξιολογήσουν τις θέσεις και να συγκρίνουν τις δεξιότητες του καθενός. Κάτι που, όπως περαιτέρω σημείωσε, είναι κρίσιμο για το μέλλον της χώρας όχι μόνον του κόμματος.  

«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει κερδισμένη από το δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο των υποψηφίων και από την ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η εξωστρέφεια μας φέρνει πιο κοντά στην κοινωνία και μας δυναμώνει» τόνισε ο κύριος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παράταξη, η επόμενη ημέρα της οποίας εκτιμά ότι θα τη βρει ενωμένη και συγκροτημένη.

Ωστόσο επανέλαβε ο κύριος Μητσοτάκης την ανάγκη πολλαπλών αλλαγών στην οργάνωση, στη δομή και στη λειτουργία του κόμματος, ώστε να «μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε σε ακροατήρια τα οποία δεν μας ακούν πια», όπως χαρακτηριστικά είπε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη  διεύρυνσης του κόμματος. 

«Μόνο έτσι θα μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, να τον κερδίσουμε και να κυβερνήσουμε καλά» τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε στην καταψήφιση επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου από την ΚΟ της ΝΔ, η οποία θα υπερψηφίσει όσα άρθρα ευθυγραμμίζονται με την αναπτυξιακή πολιτική του κόμματος.

Πηγή: skai.gr