Μήνυση κατά Παππά σκέφτεται ο Κελέτσης

Την υποβολή μήνυσης εναντίον του Νίκου Παππά, ως αντίδραση σε εκείνη που κατέθεσε ο ίδιος σε βάρος του καταγγέλλοντας αλλοίωση των πρακτικών της εξέτασης του Χρήστου Καλογρίτσα, άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζει σοβαρά ως ενδεχόμενο, ο Πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Σταύρος Κελέτσης, αλλά μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, λόγω του θεσμικού του ρόλου που στην παρούσα φάση δεν επιτρέπει αντιδικίες.  

«Έχει δικαίωμα ο καθένας να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτό δεν το απεμπολώ. Θα το χρησιμοποιήσω αν και όταν χρειαστεί.  Πρέπει να τελειώσει πρώτα η Επιτροπή. Μέχρι τότε οφείλω να μη λέω τίποτα», επισήμανε ο κ. Κελέτσης, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, φωτογραφίζοντας πιθανότατα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην περίπτωση που διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία με αίτημα της εισαγγελικής αρχής για άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Ο Σταύρος Κελέτσης επέμεινε στις διαβεβαιώσεις του ότι δεν αλλοίωσε ποτέ το περιεχόμενο των πρακτικών και πως αντιθέτως εφάρμοσε κατά γράμμα τον Κανονισμό της Βουλής, ώστε αυτός να μην παραβιάζεται από κανέναν βουλευτή – μέλος της Επιτροπής και η κατάθεση του μάρτυρα να αποτυπωθεί στα πρακτικά μέχρι κεραίας. 

Πηγή: skai.gr