Κλείσιμο

Μεϊμαράκης υπέρ Αρχιεπισκόπου

«Η κυβέρνηση στηρίζει την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για την αυτοκάθαρση στην Εκκλησία» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Γ. Παπανδρέου για τα «παρακμιακά» φαινόμενα που απασχολούν τη δημοσιότητα. Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Μεσσηνία, ο γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει πότε προέκυψαν αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα και ποιος είχε την κυβερνητική ευθύνη; «Δεν ήταν ο ίδιος υπουργός Εξωτερικών;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.
Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι ασχημονεί και τη ΝΔ ότι καταφεύγει και πάλι στη γνωστή μέθοδο του αντιπερισπασμού για τη μετάθεση του θέματος στο ΠΑΣΟΚ». «Τους Βαβύληδες και τους Γιοσάκηδες τους χαρίζουμε εκεί όπου ανήκουν» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.
Ανταπαντώντας η ΝΔ επεσήμανε ότι για το κόμμα θέματα που αφορούν θεσμούς δε μπορούν να αποτελούν αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης ή εσωκομματικών ισορροπιών και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να μιλήσει επιτέλους για την ταμπακέρα.
Πηγή: skai.gr