Με άρωμα σκανδάλων σε εκλογές

Μετά το Πάσχα θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία που αφορά στην υπόθεση Παυλίδη, καθώς η Ολομέλεια ολοκλήρωσε την Παρασκευή τις εργασίες της ενόψει των γιορτών.

Ο δήμαρχος Τήλου κ. Τάσος Αλιφέρης επανήλθε και πάλι στο θέμα και μέσω του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η γραμμή δόθηκε σε πλοίο με κατώτερες υπηρεσίες και υπερδιπλάσιο τίμημα, ενώ υποστήριξε ότι από την έρευνα του εισαγγελέα διαπιστώθηκε ζημία του δημοσίου. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι η υπόθεση της ακριτικής γραμμής Δωδεκανήσου ήταν σε γνώση και του πρωθυπουργού, μετά από επιστολή του ιδίου.

• • Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, το οποίο πρότεινε εκ νέου τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens, αναμένεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση για σύσταση νέας προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων πρότεινε μέσω του ΣΚΑΪ να ξεκαθαρίσει το θέμα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και οι υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα να εκκαθαρίζονται ταχύτατα, χωρίς την εμπλοκή Δικαιοσύνης και Βουλής.
Πηγή: skai.gr