Λοβέρδος για δίωξη: Αμετανόητοι σκευωροί, έβγαλαν το προσωπείο

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του από την επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis.

«Εκείνοι που διέπραξαν κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, έβγαλαν σήμερα μόνοι τους και το τελευταίο προσωπείο. Αμετανόητοι σκευωροί. Θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει», τόνισε ο βουλευτής το9υ Κινήματος Αλλαγής.

ΚΙΝΑΛ: Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας

Η αλήθεια θα λάμψει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση το Κίνημα Αλλαγής.

«Μια μέρα μετά το αίτημα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αφαίρεση του φακέλου από την κα Τουλουπάκη , αυτή σπεύδει άρον άρον, να παραγγείλει δίωξη  κατά του Ανδρέα Λοβέρδου. Πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της σκευωρίας. Όμως η αλήθεια θα λάμψει», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.

Η παραγγελία Τουλουπάκη

Σημειώνεται ότι η παραγγελία Τουλουπάκη, εδόθη μία ημέρα μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα που ζήτησε τη σύγκλιση της Ολομέλειας των Εφετών και την ανάληψη από εμπειρότερους δικαστές του συνόλου της υπόθεσης για τη Novartis, περιλαμβανομένου και του πακέτου με τους πολιτικούς που χειρίζεται ακόμα η Εισαγγελία Διαφθοράς.

Πηγή: skai.gr