Λίγος ο Καραμανλής

Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί σοκ απογοήτευσης, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Καραμανλή ως τη χειρότερη της μεταπολίτευσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η αλλαγή αποτελεί εθνική επιταγή, ώστε να σταματήσει όπως είπε, ο εθνικός κατήφορος. Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Έχουμε εμπειρία, γνώση, αλλά εγώ ζητώ την ευκαιρία από τον ελληνικό λαό για να αποδείξω πως θα είμαστε και ριζικά διαφορετικοί, πρόσθεσε.

src=/upload_files/Image/Grafika
Ακόμα, χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή λίγο και υποστήριξε ότι πήγε τη χώρα πίσω, φέροντας ως παράδειγμα τα εθνικά θέματα, τα θέματα της Παιδείας και τη δημόσιας διοίκησης. Δεν είναι προσωπική η διαφορά μου με τον Κ. Καραμανλή. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία, τόνισε.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για απαράδεκτη παρέμβαση, που δεν έχει προηγούμενο στα 33 χρόνια της Μεταπολίτευσης, ενώ ερωτηθείς για τη Βούλα Πατουλίδου αρκέστηκε να δηλώσει: Τη Βούλα την αγαπώ και την τιμώ. Της πρόσφερα εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και την αρνήθηκε. Τελεία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ακόμα για το σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών. Δε συμμετέχω σε πλειστηριασμό. Έχουμε άλλη φιλοσοφία. Η ΝΔ έτσι όπως χειρίζεται τα κονδύλια, θα μετατρέψει τους πυρόπληκτους σε πρόσφυγες μέσα στη χώρα τους.
Μίλησε ακόμα για διασυρμό της Ελλάδας, αναφερόμενος στα περί ασύμμετρης απειλής. Ζήτησα από τον κ. Καραμανλή να παρουσιάσει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Η ασύμμετρη απειλή είναι μία επικίνδυνη ανοησία.

Πηγή: skai.gr