Κουτσούμπας σε ΣΚΑΪ για συνωστισμό σε Αλίαρτο «Θα ξαναπήγαινα σε πανηγύρι αν είχε άδεια»

Για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε πανηγύρι στην Αλίαρτο χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας και την συμμετοχή του σε αυτό μιλησε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Αταίριαστοι.

Όπως ο ίδιος εξήγησε «γίνονται πολλά πανηγύρια στην περιοχή αυτή την εποχή. Προσκλήθηκα σε μία εκδήλωση που διοργάνωνε ένα αθλητικό σωματείο της περιοχής που ασχολείται με την νεολαία ο οποίος έχει σημαντική αθλητική δραστηριότητα και για την οποία είχε δώσει άδεια η αρμόδια αρχή για την διοργάνωση της. Σημειωτέον όλον αυτόν τον καιρό και στην καραντίνα και μετά στην επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχω λάβει μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση». 

Ερωτηθείς αν θα συμμετάσχει ξανά σε πανηγύρι απάντησε πώς μετά από αυτό που έγινε αν έχει άδεια θα παραστεί και θα φύγει αμέσως ενώ σημείωσε πως το γεγονός αυτό δίνει το εύνασμα να αναρωτηθούμε αν καλώς επιτρέψαμε να γίνονται πανηγύρια.

«Εμείς καθόλη την διάρκεια που ήμασταν εκεί τηρήσαμε τους κανόνες που έπρεπε» 

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως είχε την  διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι θα τηρηθούν τα μέτρα, πως εκείνος και η παρέα του τήρησαν τους κανόνες που έπρεπε ενώ σημείωσε πως έκατσε σε τραπέζι που ήταν 6 άτομα, πως στην είσοδο υπήρχε ιδιωτική ασφάλεια ενώ ο πρόεδρος έβγαινε και ενημέρωνε συνέχεια

Παράλληλα πρόσθεσε πως «Μπήκαμε με έλεγχο μέσα και δεν μετακινήθηκα πλην την στιγμή που σηκωθήκαμε για να χορέψουμε» ενώ  εξηγεί πως την πρώτη φορά που πέρασε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά που ανοίχτηκε ο χορός πέρασε 2η φορά το κλιμάκιο και τους επέβαλε πρόστιμο. 

Πηγή: skai.gr