Κουτσούμπας: Αναγκαίος ο εμβολιασμός- Τώρα χρειάζονται μέτρα προστασίας της υγείας του λαού

Την αναγκαιότητα μαζικού εμβολιασμού, αλλά και της άμεσης θωράκισης του συστήματος Υγείας τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως σημείωσε πως ήταν μια συμβολική κίνηση για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού που είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία και για αυτό τώρα χρειάζονται μέτρα προστασίας της υγείας του λαού με θωράκιση του συστήματος Υγείας.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Σήμερα η σκέψη μας είναι στους ασθενείς, είναι στους υγειονομικούς, που δίνουν μάχη ζωής. Η συμβολική αυτή κίνηση με τον εμβολιασμό σήμερα, θέλει να στείλει το μήνυμα για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού. Βέβαια αυτό είναι σχετικά χρονοβόρα, μακροπρόθεσμη διαδικασία, γι’ αυτό απαιτούνται τώρα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία.»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την άφιξή του, συναντήθηκε με εργαζόμενους του νοσοκομείου, που απαιτούν μέτρα θωράκισης του συστήματος υγείας. «Κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή» έγραφαν οι πικέτες που κρατούσαν οι εργαζόμενοι που διεκδικούν μαζικές προσλήψεις, ατομικά μέσα προστασίας και πλήρη επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Έγινε δεκτός από τον υπουργό Υγείας, τον Διοικητή του νοσοκομείου και τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζόμενων.

Πηγή: skai.gr