Κοτζιάς σε Τσίπρα: Γιατί «έκοψες» υποψήφιο που στήριξε τις Πρέσπες;

Νέο "χτύπημα" του Νίκου Κοτζιά κατά του Αλέξη Τσίπρα λίγο μετά τη συνέντευξή του στον Alpha. O πρώην υπουργός Εξωτερικών και αρχιτέκτονας της Συμφωνίας των Πρεσπών διερωτάται γιατί "κόπηκε" από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα ο υποστηρικτής της Συμφωνίας Σάββας Τοπαλίδης.

"Παρακαλώ ας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δημόσια στο εξής ερώτημα: Για ποιο λόγο αρνήθηκε υποψηφιότητα Σάββα Σαπαλιδη, Προέδρου Εμπορικού+ Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, ικανότερο μαχητή και πιο σταθερό υποστηρικτή σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπων; περιμένω" έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter. 

Το οριστικό "σχίσμα" του Νίκου Κοτζιά με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκε επισήμως νωρίτερα την Τετάρτη, με την κίνηση Πράττω να ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Παράλληλά, εξαπολύονται ευθείες βολές για την απόρριψη από τον ΣΥΡΙΖΑ όλων των προτάσεων της Κίνησης και του προέδρου της κ. Κοτζιά, και αντιπαραβάλλεται η στάση της Κουμουνδούρου έναντι "νεοαποκτηθέντων" συνεργαζόμενων, με υπαινιγμούς για "παρέες" στο κυβερνών κόμμα.


Πηγή: skai.gr