Κόντρα κυβέρνησης – Τσίπρα για το προσφυγικό - Μαξίμου: Άσε τα fake news

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Αλέξη Τσίπρα σημειώθηκε την Τετάρτη για το προσφυγικό, με το Μαξίμου να απαντά στον Αλέξη Τσίπρα που εγκάλεσε τον πρωθυπουργό για τα περιστατικά εναντίον προσφύγων. 

Επικρίνοντας τη ΝΔ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όταν τόσα χρόνια λαϊκίζεις χυδαία για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, δεν έρχεσαι αντιμέτωπος μόνο με τη σκληρή πραγματικότητα...», αλλά «και με τα πιο σκοτεινά, ρατσιστικά αντανακλαστικά που ξέθαψες και εξέθρεψες για λίγα ψηφαλάκια».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «απομονώσει και καταδικάσει επιτέλους δημόσια τα ακραία στοιχεία στο εσωτερικό του κόμματός του». 

«Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει το ρόλο του σχολιαστή στα social media, τα fake news και τον γνωστό λαϊκισμό του. Σε μόλις τρεις μήνες δείχνει να έχει ξεχάσει τις Μόριες που παρέδωσε. Με το γνωστό θράσος του θέλει να γίνει και τιμητής» απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι. 

Οι Έλληνες όμως, προσέθεταν στο Μαξίμου, θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του κι αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί  δυναμικά για να δώσει λύσεις.
 

Πηγή: skai.gr