ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Πλάτη» Τσακαλώτου στον Ξανθό για τις «VIP ΜΕΘ» - Απάντηση Τσίπρα

Σήμερα Δευτέρα συνεδρίασε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των διαφοροποιήσεων του Νίκου Φίλη και του Ανδρέα Ξανθού για το θέμα των «VIP ΜΕΘ» που είχε καταγγείλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τάχθηκε στο πλευρό του κ. Ξανθού, λέγοντας ότι άδικα αμφισβητήθηκε. 

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Τσίπρας ναι μεν κάλυψε τον τομεάρχη Υγείας, λέγοντας ότι μαζί χαράσσουν τη γραμμή για την πανδημία, ωστόσο φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία του γιατί δεν έβαλε την υπογραφή του στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι στη δευτερολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή υπήρξε «ηχηρό καμπανάκι» στους βουλευτές του να είναι πλέον πιο προσεκτικοί στις δημόσιες παρεμβάσεις τους. 

Σημειώνεται ότι ο πρώτος που διαφοροποιήθηκε ήταν ο Ανδρέας Ξανθός ο οποίος αμφισβήτησε τις καταγγελίες του κ. Γιαννάκου. Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής και πρώην διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης, τονίζοντας πως «δεν βοηθάει μια αντιπαράθεση γύρω από το θέμα των θανάτων. Οι θάνατοι δεν αποτελούν στοιχείο αντιπολίτευσης», κάτι που προκάλεσε την ευθεία σύγκρουσή του με την Αυγή. 

Πηγή: skai.gr