Κατηγορηματικό όχι από Λαζαρίδη, Δ. Καμμένο για επιστροφή στους ΑΝΕΛ

«Εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή», σχολίασε χαρακτηριστικά. "Πόρτα" και από Δημήτρη Καμμένο.

Την κατηγορηματική του άρνηση να ρίξει «σωσίβιο» στον Πάνο Καμμένο για την επιβίωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, εξέφρασε εκ νέου ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Γιώργος Λαζαρίδης, σχολιάζοντας ότι γύρισε σελίδα και δεν γυρίζει πίσω.

Ερωτηθείς στη Βουλή από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το ενδεχόμενο αναβίωσης της συνεργασίας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Λαζαρίδης, απάντησε: «Παιδιά γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω. Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή».

Ερωτηθείς πάντως εάν ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει. « Για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, σας παρακαλώ δεν θέλω να πω κάτι άλλο», αρκέστηκε να πει. 

Την πλάτη στον Πάνο Καμμένο γύρισε για άλλη μία φορά και ο Δημήτρης Καμμένος με τον οποίο οι σχέσεις τους βρίσκονται στο κόκκινο. 

Το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ", σημείωσε χαρακτηριστικά μόλις λίγα λεπτά αργότερα σε "πηγαδάκι" στους διαδρόμους της Βουλής και εν αναμονή της διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου, που θα σημάνει και τους οριστικούς τίτλους τέλους για την Κ.Ο των ΑΝΕΛ.

Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά