Κλείσιμο

Κάθε αδιέξοδο φέρνει καταστροφή

Κάθε αδιέξοδο φέρνει καταστροφή
 Κεραυνούς κατά της κυβέρνησης, και του πρωθυπουργού προσωπικά, εξαπέλυσε ο Βύρωνας Πολύδωρας. "Υπάρχει αδιέξοδο, και κάθε αδιέξοδο φέρνει μια καταστροφή" δήλωσε χαρακτηριστικά σε κατ' ιδίαν συνομιλία με δημοσιογράφους. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι οι εκλογές δεν έφεραν αλλαγή. Πρόσθεσε ότι διατηρήθηκαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ "επειδή κάποιοι ήθελαν να έχουν το Know how" (τεχνογνωσία), υπονοώντας το πως στήνονται κομπίνες.

"Επέλεξαν εμάς, τους παλιομοδίτες να μας βγάλουν εκτός, για να αναδείξουν κάποια Golden boys" φέρεται να πρόσθεσε ο κ. Πολύδωρας.

Στην ερώτηση αν σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Ρουσόπουλος φέρεται να είπε: "το αφήνω στη φαντασία σας".

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει αδιέξοδο τώρα για την κυβέρνηση και πως αυτό μπορεί να αποφευχθεί, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως υπάρχει αδιέξοδο, και κάθε αδιέξοδο φέρνει μια καταστροφή.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, είπε ότι είναι προκλητικά όλα αυτά. Για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά είπε ότι τον καλύπτει το πόρισμά του και ερμήνευσε ως σαρκασμό το ότι λεει ότι παραπλανήθηκαν οι υπουργοί.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι ακολούθησε δύο πρακτικές: παρόμοιες με τον τρόπο που εκλεγόντουσαν οι αυτοκράτορες στις ρωμαϊκές λεγεώνες. Την ομοφωνία και την δια βοής αποδοχή.
Πηγή: skai.gr