Καρανικόλας για Παπαντωνίου: Oλα στο φως και διαφάνεια για όλους

twitter
Όλα στο φως και διαφάνεια για όλους, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας νωρίτερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, με αφορμή την απόφαση της δικαιοσύνης για προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.

Όπως τόνισε ο κος Καρανικόλας όλα τα δεδομένα είναι στην κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει τις ανησυχίες του, για τυχόν αμφιλεγόμενους χειρισμούς της υπόθεσης, στο περιθώριο των τοποθετήσεων Πολάκη, περί φυλάκισης πολιτικών προσώπων προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές.

Παράλληλα έκανε λόγο και για  γενικότερη καθεστωτικής αντίληψη που επιδεικνύει  η παρούσα κυβέρνηση, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ελέγξει και να αλώσει θεσμούς, ανεξάρτητες αρχές, αλλά ακόμα και την δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του, το ότι αντίστοιχα κι η υπόθεση Νοvartis χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση ως πολιτικό παιχνίδι για την επιβίωση της μέσω της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων.

Τέλος ο κος Καρανικόλας σημείωσε ότι προσδοκία του ΚΙΝΑΛ είναι αφενός οι εισαγγελείς να ασχοληθούν με αυτά τα νέα πολύ σοβαρά στοιχεία και να τα διερευνήσουν κι αφετέρου τα «Υπόγεια Μαξίμου» να μην καταφέρουν φίμωση του τύπου.
Πηγή: skai.gr