Καμμένος κατά Κοτζιά: Πάω στον εισαγγελέα για το διαγωνισμό για τις βίζες

Συνέχεια στη βεντέτα του με τον Νίκο Κοτζιά έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. «Θα πάω στον εισαγγελέα με στοιχεία για το διαγωνισμό για τις βίζες, εάν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με καλέσει»  τόνισε. 

«Είναι γνωστό πως ο Σόρος στηρίζει τους Σκοπιανούς, έχει χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια στην Αυστραλία» σχολίασε. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει αναφέρει ότι εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα ενεπλάκη στην έκδοση των θεωρήσεων του ΥΠΕΞ. 

«Από πού έχει την οικονομική οντότητα το ΠΡΑΤΤΩ να κάνει εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα; Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος, επιμένοντας στις καταγγελίες του παρά τη μήνυση που δέχθηκε από την Κίνηση. 

«Υπάρχουν καταγγελίες ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε μυστικά κονδύλια σε σκοπιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης» σημείωσε ακόμη.

Όπως προειδοποίησε μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τυχόν επιστροφή του Νίκου Κοτζιά στην κυβέρνηση θα σημάνει και την οριστική ρήξη του με τον πρωθυπουργό. 

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Νίκο Κοτζιά. «Δεν άκουσε κανένας εισαγγελέας αυτές τις καταγγελίες;» διερωτήθηκε μέσω του ΣΚΑΪ.