Κλείσιμο

Καλαφάτης: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης το έμπρακτο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη

Στο Δήμο Παύλου Μελά παρέστησαν, σήμερα το πρωί, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη, παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, ο κ. Καλαφάτης τόνισε: 

«Μείζονα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης προχωρούν. Και η χρηματοδότηση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά και, κυρίως, η λύση στο πρόβλημα περίπου 500 οικογενειών της περιοχής Μετεώρων. Είναι στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το έμπρακτο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη. Ειδικά για τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον είναι διαρκές, όπως αποδεικνύει και η παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών στο Δήμο Παύλου Μελά. Αυτό αποδεικνύουν οι καθημερινές ενέργειές μας».

Και ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που, το ζήτημα των αυθαιρέτων της περιοχής Μετεώρων βρίσκει λύση και μάλιστα άμεσα. Ένα ζήτημα που το αντιμετώπισα πρώτη φορά ως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος μπαίνει στην τελική ευθεία με ρύθμιση για την οποία δεσμεύτηκε και ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, ώστε να τακτοποιηθεί ρυμοτομικά η περιοχή Μετεώρων. Θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια γιατί είναι χρέος της πολιτείας να δώσουμε στους ανθρώπους μιας μεγάλης περιοχής της πόλης αυτό που δικαιούνται: Καλύτερη ποιότητα ζωής. Κι αυτό θα το κάνουμε μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα και θα το βλέπουν, μπροστά στα μάτια τους, οι πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης».

Πηγή: skai.gr