Κλείσιμο

Κακλαμάνης: «Ευχαριστώ» - Σκανδαλίδης: «Θα είμαι πάντα παρών»

«Από αύριο αρχίζει η μάχη για τα προβλήματα της πόλης. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής. Ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, αλλά και τους αντιπάλους του για το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα και υπογράμμισε ότι θα προσπαθήσει με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και μέσα από τις αντιθέσεις να γίνει σύμμαχος για το καλό της πόλης.


Ερωτηθείς για το πώς εκτιμά το πολιτικό μήνυμα των εκλογών, απάντησε ότι πρέπει πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα από όλες τις περιοχές της χώρας για να υπάρξουν συμπεράσματα.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Σκανδαλίδης συνεχάρη τηλεφωνικά το Νικήτα Κακλαμάνη για την εκλογή του στο δήμο, τονίζοντας ότι θα είναι παρών παντού και μάχιμος σε κάθε γωνιά της πόλης. Ακόμα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα νικηφόρο και υψηλό για τα δεδομένα του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι πέρα από το αποτέλεσμα σημασία έχει η νέα πρόταση, το νέο όραμα και η νέα σκέψη για την πόλη, που παράχθηκαν στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.


Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά για το ΠΑΣΟΚ και θα αποτυπωθούν σύντομα», υποστηριξε η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. «Ευχαριστώ το θεό και το λαό, το θεό γιατί με κράτησε όρθιο και το λαό γιατί με στήριξε απέναντι στην φαυλότητα», ανέφερε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Πηγή: skai.gr