Και στις Σέρρες κατεβαίνει ο Αλαβάνος

Υποψήφιος βουλευτής και στο νομό Σερρών, εκτός από το Ηράκλειο της Κρήτης, θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος.

Όπως διευκρίνισε σε συνέντευξη Τύπου, επέλεξε το Ηράκλειο και τις Σέρρες για να δώσει έμφαση στην περιφέρεια και για να ενισχύσει ποσοτικά και ποιοτικά την παρουσία του ΣΥΝ στις συγκεκριμένες περιοχές.

Για το νομό Σερρών είπε ότι είναι ευλογημένος, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως η υψηλή ανεργία των νέων, η έλλειψη στοιχειωδών υποδομών και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αγροτικό τομέα και την ανάπτυξη του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα.

Αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία, ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία , αναφέρθηκε στην ανάγκη ένωσης των δυνάμεων της Αριστεράς και απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται από το ΚΚΕ, λέγοντας: Σε αυτές τις εκλογές αντίπαλος μας είναι οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αν το ΚΚΕ επιλέγει ως αντίπαλό του το Συνασπισμό, είναι σε ένα επίπεδο που δεν θα είμαστε παρόντες.

Ο ΣΥΝ, συνέχισε, δεν ανήκει στη συντεχνία των μικρών κομμάτων και δεν έχει σχέση με το κόμμα των 12 θεών του κ. Καρατζαφέρη, ούτε με τους 12 Αποστόλους του κ. Παπαθεμελή. Επιδίωξη του Συνασπισμού είναι η σαφής ανοδική πορεία και στόχος μας είναι να πετύχουμε μία κοινοβουλευτική δύναμη που θα ανταποκρίνεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν οι δυνάμεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Αλαβάνος θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πρώτη Σερρών.
Πηγή: skai.gr