Κ. Μπακογιάννης: Ο κ. Πολάκης μπέρδεψε το αλάτι με την λάσπη

Σε ποστάρισμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αφορμή την κακοκαιρία «Μήδεια» και την παραγγελία του δήμου για επιπλέον αλάτι, προκειμένου να καθαριστούν οι δρόμοι από το χιόνι, απάντησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο Πολάκης παρουσιάζοντας έγγραφα για την παραγγελία αλατιού έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του, με το γνωστό του ύφος: «Ο ορισμός της ξεφτίλας! Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται σήμερα αλάτι για τους δρόμους! Σημερα ρε, σήμερα! Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του!».

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε σε έντονο ύφος, τονίζοντας πως ο Δήμος ήταν έτοιμος και για λόγους ασφαλείας παρήγγειλε επιπλέον αλάτι ώστε να υπάρχουν εφεδρείες.

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού», ήταν η δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννη.