Η Ρηγίλλης «κάλυψε» το Σουφλιά με αφορμή τις δηλώσεις Πολύδωρα

Η διευκρινιστική δήλωση όμως αφορούσε μόνο τον κ. Σουφλιά, τον οποίο - όπως τόνισε - τιμά για τους αγώνες και την προσφορά του στην παράταξη.
Από την πλευρά του ο κ. Ρουσόπουλος έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «οι πολιτικές ενέργειες του κ. Σουφλιά γίνονται πάντα μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ».
Ο κ. Πολύδωρας πάντως δεν «πήρε πίσω» τα όσα είπε για τον κ. Αβραμόπουλο. Όπως είπε, Δε διαφωνεί με την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία αλλά θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνει με πανηγυρικό τρόπο σε βάρος των άλλων στελεχών που επιδεικνύουν συνέπεια και αγωνίζονται για την παράταξη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρηγίλλης έκρινε πως έπρεπε να καλύψει τον κ. Σουφλιά καθότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις ενώ ορισμένα στελέχη είχαν αμφισβητήσει το ρόλο και τις πρωτοβουλίες του υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικές του ενέργειες. Με τη δήλωση αυτή η Ρηγίλλης προσπαθεί να κλείσει το θέμα καθότι ο κ. Πολύδωρας είχε επικρίνει τον κ. Σουφλιά τόσο για τη στάση του στις εκλογές του 2000, όπως και τον κ. Αβραμόπουλο, όσο και για τις προσπάθειες του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού να ενταχθεί ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων στο κόμμα.
Πηγή: skai.gr