Η Μεγαλοοικονόμου τρολάρει κερνώντας κουραμπιέδες στη Βουλή

Το είδαμε κι αυτό στη Βουλή. Το "τερμάτισε" η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, κερνώντας κουραμπιεδάκι με νόημα στο καφενείο της Βουλής, για τους 146 «κουραμπιέδες» βουλευτές που καταψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δίνοντας συνέχεια στον άγριο καυγά που είχε στήσει στις 3 Φεβρουαρίου στο στούντιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Έκπληκτοι, όσοι βρέθηκαν στο καφενείο το πρωί της Παρασκευής, είδαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ακουμπάει σε ένα από τα τραπέζια ένα κουτί με γλυκά από γνωστό τούρκικο ζαχαροπλαστείο της πλατείας Συντάγματος, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε όταν το άνοιξε - γελώντας σατανικά - περιείχε κουραμπιέδες.

Ο συμβολισμός του κεράσματος; Εμφανέστατος. Μετά τον πρωτοφανή χαρακτηρισμό «κουραμπιέδες» που απέδωσε σε όλους τους πολιτικούς, οι οποίοι εναντιώθηκαν στη Συμφωνία των Πρεσπών, στοιχισμένη στο πλευρό του πρωθυπουργού "λεβεντιά" όπως τον αποκάλεσε, η κ. Μεγαλοοικόνομου θέλησε με αυτό τον συμβολικό τρόπο να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο «τρολάρωντας» άπαντες στο Κοινοβούλιο.





Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά